WHIRLPOOL JT479IX

http://www.afternet.nl/1902-3083-thickbox/whirlpool-jt479ix.jpg

 

De Whirlpool JT 479 IX is een vrijstaande combimagnetron met Inox-behuizing en 11 kookfuncties: Quick Heat, grill gecombineerd, Turbo grill gecombineerd, Turbo grill, 6th Sense Crisp, Jet Defrost, Jet Start, Jet Stream, 6th Sense Reheat, Bred Defrost en 6th Sense Steam. Als u het helemaal makkelijk wilt houden, stelt u gewoon 1 van de 90 voorgeprogrammeerde recepten in via de Assisted Chef-timer. Uw voedsel wordt dan optimaal verhit met 1 druk op de knop. U kunt deze combimagnetron instellen op 8 vermogensstanden, tot een maximum van 1000 Watt vermogen. Het Whirlpool 3D-systeem verdeelt de magnetrongolven door de hele magnetron. Hierdoor wordt elk gedeelte van het gerecht bereikt en wordt elk stukje eten dus gelijkmatig verhit, bereid of ontdooid. Met de optie Jet Defrost ontdooit de JT 479 IX ingevroren voedsel razendsnel. De Crisp-toets activeert magnetrongolven om het voedsel te verwarmen en de grill voor een bruine bovenkant. De Crisp-plaat zorgt voor een knapperige bodem.


Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 299,99 incl. Btw

 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Klok Nee

Type deur Neerklapbare deur

Turbo hete lucht Ja

Grill Ja

Timer Ja

Draaiplateau Ja

Boven- en onderwarmte Nee

Vermogen grill (W) 1200

Type grill Kwarts

Maximaal magnetron/microgolfovenvermogen (W) 1000

Diameter draaiplateau (mm) 360

Inhoud ovenruimte (liter) 33

Besturingssysteem Elektronisch

Type magnetron/microgolfoven Combimagnetron/Combimicrogolfoven

TECHNISCHE GEGEVENS

Lengte aansluitkabel (cm) 90

Stroomafname (A) 11

Diepte apparaat (mm) 541

Nisdiepte (mm) 0

Diepte verpakt apparaat (mm) 595

Hoogte apparaat (mm) 377

Hoogte ovenruimte (mm) 210

Maximale nishoogte (mm) 0

Minimale nishoogte (mm) 0

Hoogte verpakt apparaat (mm) 443

Aansluitwaarde (W) 2200

Gewicht verpakt apparaat (kg) 31.3

Gewicht apparaat  (kg) 28.9

Breedte apparaat (mm) 487

Breedte van de ovenruimte (mm) 395

Maximale nisbreedte (mm) 0

Minimale nisbreedte (mm) 0

Breedte verpakt apparaat (mm) 563

Uitvoering Vrijstaand

EAN-code 8003437859342

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.