Postcode check

Categorieën

Severin MW9722

http://www.afternet.nl/1340-2096-thickbox/severin-mw9722.jpg

 Severin MW9722 combimagnetron 
Deze Severin MW9722 combimagnetron is multifunctioneel, u kunt zowel etenswaren opwarmen als ontdooien en zelfs grillen. De combimagnetron is stijlvol afgewerkt in RVS en heeft een vermogen van 800 Watt. De magnetron heeft een aparte grillfunctie (1350 Watt). Met 9 automatische programma's en 10 instellingen is de Severin MW9722 combimagnetron onmisbaar in elke keuken. 

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 79,99 incl. Btw

 Kenmerken 
800 Watt 
Draaiplaat: Ø 24.5 cm
Capaciteit: 8.2 liter
RVS voorkant
Digitaal, multifunctioneel display
Grillfunctie: 1350 Watt 
Hete luchtfunctie: 1350 Watt
10 verschillende instellingen, incl. ontdooien en grillfuncties 
Timer
Kinderslot
2 grillplaten 
Quick start 
9 automatische programma's
45.8 x 40 x 25.5 cm

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.