WHIRLPOOL GT290IX magnetron

http://www.afternet.nl/1242-1973-thickbox/whirlpool-gt290ix-magnetron.jpg

Met 5 kookmethodes waaronder de Crisp functie gaat eten bereiden in deze Whirlpool GT 290 IX snel en makkelijk. Daarnaast zijn ook de Jet Defrost, Jet Start en Jet Stream functie beschikbaar in deze combimagnetron. Tevens krijg je bij deze combimagnetron de Crisp plaat, een stoomschaal en een rooster bijgeleverd.

Crisp-functie
Met de unieke en gepatenteerde crisp functie kun je in zeer korte tijd gerechten bereiden met een mooie bruine bovenkant en met een knapperige bodem. De crisp toets activeert 3 warmtebronnen: de magnetrongolven verwarmen het gerecht, de grill zorgt voor een bruine bovenkant en de crisp plaat zorgt voor een knapperige bodem. Bovendien is de crisp plaat voorzien van een speciale coating waardoor deze zeer makkelijk te reinigen is.

Jet Start
Druk deze toets in om automatisch te starten met een maximaal vermogen en een bereidingstijd van 30 seconden. Gemakkelijk om snel drankjes en soep op te warmen.

Jet Defrost
Met de Jet Defrost- functie ontdooi je in een recordtijd, 7 maal sneller dan in een klassieke magnetron.

Jet Stream systeem - hete lucht
Perfecte voedselbereiding met behulp van een ventilator.
Dit is het revolutionaire Whirlpool-systeem voor voedselbereiding met behulp van een ventilator, waardoor hete lucht gelijkmatig rondom het voedsel wordt verdeeld, zodat het perfect wordt bereid. Met de combinatie van de ventilator en magnetrongolven, kun je in slechts 25 minuten schitterende taarten of grote braadstukken bereiden.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 199,99 incl. Btw

Kenmerken Whirlpool Combimagnetron GT 290 IX:


kookmethodes: magnetron, grill, Crisp™, turbo hete lucht en stomen

Magnetron vermogen 700 W

Grill vermogen 900 W

Regelbare temperatuur tot 250°C

Inhoud ovenruimte: 25 liter

Digitale timer tot 60 minuten

Draaideur, scharnieren links

Draaiplateau Ø 28 cm

Afmetingen apparaat (HxBxD): 30 x 52 x 49 cm

6 vermogens

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.