SONY BDPS1700B

http://www.afternet.nl/2013-3235-thickbox/sony-bdps1700b.jpg

 

Speel je favoriete Blu-ray films en series af op deze BDP-S1700 Blu-rayspeler van Sony. De speler is uitgerust met de Triluminos Color technologie van Sony waarmee een breder kleurenpalet tot je beschikking staat wanneer je ook beschikt over een tv met Triluminos ondersteuning, hierdoor worden beelden geoptimaliseerd een voorzien van nog mooiere kleuren. Bovendien biedt de BDP-S1700 ondersteuning voor verschillende Smart TV apps die te vinden zijn in de gebruiksvriendelijke interface en ondersteuning voor Dolby True HD & DTS-HD. Met zijn minimalistische design en compacte formaat misstaat deze Blu-rayspeler in geen enkele ruimte.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 89,99 incl. Btw

 

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Type apparaat:

Blu-rayspeler

Afspeelformaten:

Blu-ray, DVD, CD

High Resolution Audio:

nee

Artikelnummer:

1429369

 

UITVOERING

Harde schijf (HDD):

nee

Blu-ray:

ja

Draagbaar:

nee

DTS-decoder:

ja

3D:

nee

Deep Colour:

ja

 

AANSLUITINGEN + VERBINDINGEN

Aansluitingen:

HDMI, USB, Digitale audio-uitgang (coaxiaal), Ethernet

DLNA gecertificeerd:

ja

LAN-aansluiting:

ja

Wifi:

nee

Wifi ready:

nee

 

ALGEMENE EIGENSCHAPPEN

Dimensions (W/H/D):

23 cm / 3.9 cm / 19.4 cm

Kleur:

Zwart

Breedte:

23 cm

Hoogte:

3.9 cm

Diepte:

19.4 cm

Gewicht:

800 g

 

ENERGY CONSUMPTION DATA

Fabrikant:

SONY

Energieverbruik ingeschakeld:

8.5 W

Stroomverbruik in kWh

Energy consumption (active / stand-by):

8.5 W / -

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.