SONY PS-HX500

http://www.afternet.nl/1890-3014-thickbox/sony-ps-hx500.jpg

 Analoge muziek in zuiverste vorm digitaal vastgelegd

Audio met Hoge Resolutie
Sony heeft een aantal technologieën bij elkaar gebracht om de ultieme audio-ervaring te leveren, van opname tot speaker. Bij hi-res-audiobestanden reproduceren de digitale versterker en speciale tweeters elke subtiele nuance, zodat u elke noot hoort zoals de artiest die had bedoeld.

USB-platenspeler met opnemen in hoge resolutie
Blaas uw analoge meesterwerken nieuw leven in met DSD. Sluit de PS-HX500-platenspeler via USB aan op uw pc, speel een plaat af en leg de volledige essentie van de plaat vast met oorspronkelijke DSD 5,6 MHz-conversie. U kunt uw kostbare platencollectie nu archiveren op een muziekserver of ernaar luisteren op uw Walkman®. U kunt op deze platenspeler van een authentieke geluidsweergave van uw lp's genieten, mede dankzij de hoogwaardige componenten. Laat de PS-HX500 uw lp's omtoveren tot een waardevolle bron van hi-res audio.

Ingebouwde digitale USB-uitgang
Sluit de platenspeler gewoon aan op een pc en rip uw favoriete lp-nummers naar muziekbestanden.

Geïntegreerde Phono EQ
Dankzij de interne versterker met Phono EQ kunt u schakelen tussen de lijn- en phono-uitgang, zodat u muziek kunt afspelen via de ingebouwde versterker of via de externe Phono EQ.

Afspelen van lp's en EP's
De platenspeler heeft twee snelheden: 33 1/3 en 45 rpm, zodat u zowel van lp-albums als van EP-singles kunt genieten.

Maak uw platen klaar voor onderweg
U kunt altijd en overal, of u nu thuis, buiten of in uw auto bent, met digitaal gemak genieten van het authentieke geluid van lp's met al hun warmte en vloeiendheid.

Hi-res audiobestandsindelingen
U kunt niet alleen via DSD opgenomen DSF-bestanden opslaan en afspelen, maar ook via PCM opgenomen WAV-bestanden.

Integreer de platenspeler in uw hoogwaardige audiosysteem
Als u de PS-HX500 aansluit op een audiosysteem met hoogwaardige componenten, kunt u van het rauwe realisme van al uw lp's genieten.

Nieuwe toonarm met geïntegreerde behuizing
De geïntegreerde behuizing van de toonarm verbetert de duurzaamheid en stabiliseert de cartridge voor uitzonderlijk scherp geluid met alle dimensies. De lichte structuur van de behuizing helpt de laagste resonantiefrequentie te optimaliseren en de herleidbaarheid van lage frequenties te verbeteren, terwijl de afgeronde vorm puur geluid zonder vervorming helpt leveren. De rechte toonarm houdt de naald perfect in balans zonder dat terugkoppeling de stereobalans beïnvloedt. De structuur met laterale soepelheid minimaliseert wow- en fluttervervorming.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 499,95 incl. Btw

€ 12,95

 

Soort

Riemaandrijving

Nominale snelheid

33 1/3, 45 RPM

USB

Ja

Aantal USB 2.0 poorten

1

Materiaal riem

Rubber

Kleur van het product

Zwart

Ondersteunt Windows

Ja

Ondersteunt Mac

Ja

AC invoer voltage

120 V

AC invoer frequentie

60 Hz

Meegeleverde kabels

USB

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.