Postcode check

Nieuwsbrief

TRISTAR AC5519

http://www.afternet.nl/1920-3119-thickbox/tristar-ac5519.jpg

De Tristar AC-5519 is een mobiele airconditioner met stijlvol design. De airconditioner is geschikt voor ruimtes met een inhoud tot 67,5 m³. De Tristar AC-5519 beschikt over drie verschillende functies, die gecombineerd te gebruiken zijn. Zo is de airco geschikt om ruimtes te koelen, drogen en ventileren. Zodra de airconditioner is ingeschakeld, merk je direct dat hij effect heeft. De AC-5519 wordt geleverd met een praktische afstandsbediening waarmee je de door jou gewenste temperatuur, luchtvochtigheid en ventilatiesnelheid gemakkelijk instelt. Daarnaast heeft hij een intuïtief display met drukknoppen waarmee je het apparaat ook kunt instellen. Dankzij de wielen aan de onderzijde van het apparaat verplaats je de Tristar AC-5519 gemakkelijk naar een andere plek. De Tristar AC-5519 heeft energielabel A en produceert tijdens gebruik ongeveer 65 decibel geluid.


Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 379,99 incl. Btw

 

Specificaties

Product

Fabrikantcode

AC-5519

Artikelnummer

708103

Merk

Tristar

Garantie

2 jaar

Garantietype

Carry-in-garantie

Capaciteit

 Koelvermogen

9000 BTU

 Luchtverplaatsing

380 m3/h

 Energieklasse

A

 Maximale ruimte

67,5 m³

 Variabele snelheid

Functionaliteit

 Thermostaat

 Verstelbare uitblaasrichting

 Ventilatiefunctie

 Ionisator

 Verwarmingsfunctie

Gebruiksgemak

 Type condensopvang

Opvangbakje

 Timer

 Type koelmiddel

R410A

 Geluidsniveau

65 dB

 Verrijdbaar

 Display

 Afstandsbediening

Fysieke eigenschappen

 Gewicht

22 kg

 Materiaal

Kunststof

 Kleur

Wit

 Breedte

53 cm

 Diepte

34 cm

 Hoogte

77 cm

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.