WHIRLPOOL AKR421WH afzuigkap

http://www.afternet.nl/941-1439-thickbox/whirlpool-akr421wh-afzuigkap.jpg

Witte onderbouw afzuigkap met uitwasbare metalen vetfilters. Afzuigcapaciteit is 180 m³/uur en de afzuigkap heeft 3 snelheden. De kap heeft 1 lamp van 40W en 1 motor. Geschikt voor afvoer en recirculatie.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 119,99 incl. Btw

Aantal snelheidsstanden

3

Intensieve stand

Nee

Aantal motoren

1

Afzuigmethode

Ducted/Recirculating

Soort

Volledig ingebouwd

Soort vetfilter

Aluminium

Breedte

600 mm

Maximale afzuigcapaciteit

180 m3/uur

Indicatie voor verzadiging filters

Nee

Kleur van het product

Wit

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.