WHIRLPOOL AKR421IX afzuigkap

http://www.afternet.nl/940-1437-thickbox/whirlpool-akr421ix-afzuigkap.jpg

Voor recirculatie maakt u gebruik van een koolstolter om de lucht te zuiveren. Het koolstolter is een zogenaamd ‚aromafilter‘ en haalt de kookgeurtjes uit de lucht. Hierna wordt de schone lucht terug in de keuken geblazen. De meeste koolstolters kunnen gereinigd worden in de afwasautomaat en zijn dus herbruikbaar. Dit filter kan elke 3 maanden in de afwasautomaat gereinigd worden en kan hierna in de oven gereactiveerd worden waardoor het filter maar liefst drie jaar lang bruikbaar blijft.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 129,99 incl. Btw

Aantal snelheidsstanden

3

Intensieve stand

Nee

Aantal motoren

1

Afzuigmethode

Luchtafvoer / recirculatie

Soort

Onderbouw

Soort vetfilter

Aluminium

Breedte

599 mm

Maximale afzuigcapaciteit

180 m3/uur

Hoogte

130 mm

Diepte

494 mm

Soort bediening

Buttons

Vermogen

120 W

Kleur van het product

Zilver

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.