Postcode check

Categorieën

SONY KD49XF7596BAEP

http://www.afternet.nl/2944-5309-thickbox/sony-kd49xf7596baep.jpg

Productbeschrijving

Sony KD49XF8596. Beeldschermdiagonaal: 124,5 cm (49''), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: LED, Beeldscherm vorm: Flat, LED backlight-type: Edge-LED. Smart TV. Motion interpolation technologie: Motionflow XR 800 Hz, Beeldverhouding: 16:9. Formaat digitaal signaal: DVB-C,DVB-S,DVB-S2,DVB-T,DVB-T2. Wi-Fi, Ethernet LAN. Gewicht: 13,2 kg. Kleur van het product: Zwart

 

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 799,99 incl. Btw

Beeldscherm

Beeldschermdiagonaal

48.5 inch

Schermtype

Digitaal

HD type

4K Ultra HD

Resolutie

3840 x 2160 Pixels

Beeldscherm vorm

Vlak

3D

Nee

HDR

Ja

Smart TV

Smart TV

Ja

Besturingssysteem

Android

Netwerk

Wi-Fi

Ja

Ethernet LAN

Ja

Poorten & interfaces

Aantal HDMI poorten

4

Prestatie

Dimming

Ja

Design

Ambilight

Nee

Kleur van het product

Zwart

Ergonomie

VESA-montage

Ja

VESA-standaard

200 x 200 mm

Energie

Energie-efficiëntieklasse

A

Gewicht en omvang

Hoogte

64.4 cm

Breedte

109.8 cm

Diepte

5.8 cm

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.