Postcode check

Categorieën

WHIRLPOOL FWG71484WE

http://www.afternet.nl/2802-4467-thickbox/whirlpool-fwg71484we.jpg

FreshCare+
Deze Whirlpool-wasmachine is uitgerust met FreshCare+-technologie. Deze optie houdt jouw wasgoed tot 6 uur na afloop van het programma luchtig en fris. De trommel blijft regelmatig draaien en er worden zuchtjes stoom tussen het wasgoed geblazen. Hierdoor heb je minder last van kreukels en blijft jouw kleding fris!

6th Sense-technologie
Met 6th Sense-technologie krijgt jouw wasgoed een passende behandeling. De 6th Sense-sensoren meten de mate van vuil op de kleding en passen, indien nodig, de duur, de hoeveelheid water en de temperatuur aan. Zo bespaar je al snel tot 50% op energie, water en tijd. 

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 349,99 incl. Btw

€ 34,94

Afmetingen

breedte:

595 mm

hoogte:

845 mm

diepte:

575 mm

gewicht:

67000 gr


Bediening

Startuitstel 


Comfort

Programmaverloop weergave

Resttijdaanduiding 


Constructie

Voorlader 


EU-Richtlijnen wasmachines 2010/10610

Energieklasse

Energieklasse A+++

Nominale capaciteit voor het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading of het katoenprogramma op 40°C bij volledige lading, indien deze lager is:

7 kg katoen

Energieverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor katoenprogramma's op 60°C en 40° bij volledige en gedeeltelijke lading, en het verbruik in de energiebesparende standen. Het werkelijkeverbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:

157 kWh/jaar

Waterverbruik gebaseerd op 220 standaard wascycli voor de katoenprogramma's op 60°C en 40°C bij de volledige en gedeeltelijke lading. Het werkelijke waterverbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt:

10840 liter/jaar

Centrifuge-efficiëntieklasse op een schaal van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt)

Centrifugeerresultaat A

Maximale centrifugesnelheid voor het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma op 40°C bij gedeeltijke lading, indien deze lager is, en het resterend vochtgehalte voor het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma op 40°C bij gedeeltelijke lading, indien die hoger is:

1400 U/min

Resterende vochtgehalte bij het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading of het standaard katoenprogramma op 40°C bij gedeeltelijke lading, indien dit hoger is:

86 %

dB tijdens wassen van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:

51 dB[A] re 1 pW

dB tijdens het centrifugeren van het standaard katoenprogramma op 60°C bij volledige lading:

83 dB[A] re 1 pW


Programma’s en opties

Automatisch


Soort

Wasautomaat


Uitvoering algemeen

Onbalansherkenning


Vermogenskenmerken

Vulgewicht

7 kg

Toerental/min

max. 1400

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.