WHIRLPOOL FSCR10430

http://www.afternet.nl/1769-2730-thickbox/whirlpool-fscr10430.jpg

 Deze Whirlpool FSCR10430 wasmachine is zeer zuinig in gebruik en heeft een vulgewicht van 10 kg en 1400 toeren. Door de grote vulopening kunt u altijd gemakkelijk de wasmachine vullen of weer leeg halen. De bediening is zeer gemakkelijk dankzij de grote programmaknop in het midden. Ervaar buitengewone wasresultaten dankzij PrecisionClean: sterke waterstralen pakken de vlekken direct aan. Met SoftMove heeft het apparaat aangepaste trommelbewegingen voor ieder programma. Zo ervaart u uitzonderlijk schoon wasgoed en uw kleding blijft er langer als nieuw uit zien. De machine is voorzien van wasmiddeldoseersysteem: op basis van de hoeveelheid wasgoed wordt er aangegeven hoeveel wasmiddel u dient te gebruiken.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 999,95 incl. Btw

€ 34,94

 Zen Direct drive motortechnologie met levenslange garantie op de motor
Whirlpool Zen motortechnologie houdt in dat deze machine beschikt over een direct drive motor die direct op de trommel is bevestigd waardoor de machines minder trillen. De behuizing van de machine is uit één stuk gemaakt en ook hierdoor produceert de machine minder geluid. Door deze technieken zijn de Whirlpoolwasmachines met ZEN-technologie absoluut de stilste op de markt. Rust krijg je bovendien niet alleen in stilte, maar ook op het gebied van garantie. Op de ZEN-motor geeft Whirlpool je levenslange garantie.

Wasmiddeldoseeradvies
Geen verspilling meer van wasmiddel: bespaar wel tot 10 liter per jaar. Het gebruik van wasmiddel is een belangrijk gedeelte van de kosten die je maakt per wasbeurt en er wordt al snel te veel gebruikt. Het wasmiddeldoseeradvies lost dit probleem op door je te adviseren hoeveel wasmiddel je precies moet gebruiken. Dit is beter voor het milieu en je portemonnee. Het advies is gebaseerd op de waterhardheid en de vuilheidsgraad van het wasgoed. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de hoeveelheid wasgoed en het soort textiel. 

Gemengde was
Licht tot normaal vervuild stevig wasgoed van katoen, linnen, synthetische vezels en gemengde weefsels. Effectief programma van één uur. Alleen soortgelijke kleuren samen in één wasbeurt wassen. Maximale belading 4 kg. Temperatuurbereik koud - 60ºC.

Ecomonitor
Geeft feedback over het energie- en waterverbruik van je programma-instelling. Hoe minder indicatoren er branden, des te economischer is je programma-instelling. Kan nog worden aangepast na de lastafhankelijke fase van het laden van het wasgoed.

Ontkalken 
Een melding op het display zal je er regelmatig aan herinneren dat je de wasmachine moet ontkalken. 

BioStain 15º
Hulp bij het verwijderen van alle soorten vlekken op 15º o.a. bloed, gras, modder, koffie met uitzondering van vet/olie. Het programma begint met een fase van wassen met koud water. Het programma wordt met ongeveer 10 minuten verlengd. Voorbehandeling aanbevolen voor hardnekkige vlekken. Niet te kiezen voor Katoen 95ºC

Kleuren 15º
Draagt bij tot de bescherming van de kleuren van je wasgoed, door ze te wassen met koud water (15° C). Bespaart energie voor het verwarmen van water terwijl tevens een goed wasresultaat gewaarborgd is. Geschikt voor licht vervuild gekleurd wasgoed zonder vlekken. Controleer of je wasmiddel bij koude wastemperaturen (15 of 20°C) kan worden gebruikt.

PrecisionClean 
Dit zijn precieze waterstralen die op je was worden gesprayed, wat zorgt voor extra diepe reiniging.

Fresh Care
Houdt de kleding fris door ze zachtjes rond te draaien na het einde van het programma.

Best reviewed
De Whirlpool FSCR 10430 ZEN is beoordeeld als Best reviewed door consumenten op kieskeurig.nl in oktober 2015.

 

Productspecificaties

Algemeen

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Waterbeveiliging

Ja

Plaatsing droger bovenop mogelijk 

Ja

 

Energie- en waterverbruik

Energieklasse

A+++

Energieverbruik per jaar

143 kWh

Waterverbruik per jaar

9200 L

Energiebesparingsfunctie

Ja

Warmwateraansluiting

Nee

 

Waskenmerken

Wascapaciteit

10 kg

Wasresultaat 

A

Geluidsniveau wassen 

48 dB

Maximale wastemperatuur

95 °C

Voorspoelprogramma

Ja

Wolprogramma

Ja

 

Droogkenmerken

Droogresultaat 

Klasse B

Toerental centrifuge 

1400 tpm

Toerental instelbaar 

Ja

Geluidsniveau centrifugeren 

66 dB

Balanssysteem 

Ja

 

Instellingen en functies

Startuitstel

Ja

Kort programma 

Nee

Half programma

Ja, handmatig

Stoomfunctie

Ja

Resttijdindicatie

Ja

Geluidssignaal 

Ja

Kinderbeveiliging

Ja

 

Fysieke eigenschappen

Type lader

Voorlader

Gewicht

84 kg

Materiaal trommel 

RVS

Draairichting deur

Verwisselbaar

Draairichting deur aanpasbaar

Ja

Kleur

wit

Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)

59,5 x 85 x 64 cm

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.