Postcode check

Nieuwsbrief

Bosch WAT28690NL

http://www.afternet.nl/1724-3123-thickbox/bosch-wat28690nl.jpg

Vanaf nu zijn ook Serie 6 wasmachines beschikbaar met i-DOS™, het automatische doseersysteem dat water en wasmiddel bespaart. Zo zegt 98% van de i-Dos™ gebruikers tevreden te zijn. Een extra kans dus voor op de winkelvloer. Weten waarom?

Handmatig bepalen hoeveel wasmiddel je nodig hebt, is eigenlijk helemaal niet te doen. Het blijft elke keer weer gissen. Over hoeveel kilo’s in de machine zitten, over hoe vies de was is en wat nou wel en niet bij elkaar kan. Dit verklaart ook waarom 90% van de consumenten teveel wasmiddel gebruikt. Deze overdosering leidt echter tot vervelende gevolgen: vetluis in de trommel, vieze geurtjes en overmatig watergebruik. Maar nog vervelender is een slecht wasresultaat zoals zwarte vlekken en een grauwe sluier op het wasgoed.

Eenvoudig en zeer exact
i-Dos™ zorgt ervoor dat de consument met twee drukken op een knop heel eenvoudig kan wassen met perfect schone was als resultaat. Zodra men het AutoProgram en het automatische doseersysteem i-DOS™ activeert, wordt de consument al het denkwerk uit handen genomen. De machine past haar programma en dosering namelijk precies aan op de hardheid van het water, het soort wasgoed, het gewicht en de mate van vuilheid.

De belangrijkste voordelen van i-DOS™ op een rij:

• Optimaal gebruiksgemak, automatisch wassen en doseren
• Besparing tot 7.062 liter water (gelijk aan 58 volle badkuipen)
• Besparing tot 30% op wasmiddel
• Perfect schoon en langere levensduur wasgoed

Een aantal apparaten uit de HomeProfessional lijn en Serie 8 zijn reeds beschikbaar met i-Dos™. En vanaf nu is het doseersysteem ook verkrijgbaar in Serie 6 modellen WAT28690NL en WAT28640NL. Hiermee wordt i-DOS™ dus voor nog meer ‘portemonnees’ bereikbaar, wat voor u een extra verkoopkans oplevert.

Zeer tevreden over het gebruiksgemak van i-DOS
Ook goed om te vermelden in een verkoopgesprek: 98% van de consumenten die i-DOS™ gebruiken is tevreden. Op de vraag “Hoe tevreden bent u met de functie i-DOS?”, gaf 71% van de respondenten aan zeer tevreden te zijn en 22% van de respondenten is tevreden.

Andere features Serie 6
De Serie 6 i-DOS™ gebruikt een koolborstelloze EcoSilence Drive motor, die zoals de naam al zegt, superstil is - slechts 48 db(A) tijdens het wassen! - en bovendien zeer betrouwbaar (met 10 jaar motorgarantie). De machines zijn qua energie-efficiëntie ook verbeterd en vallen nu in energieklasse A+++ -30%. Daarmee behoren de machines tot de zuinigste in de markt!

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 749,95 incl. Btw

€ 34,94

 Maximaal vulgewicht:8 kg

Maximale centrifugesnelheid:1400 toeren per minuut

Energieklasse:A+++ 

Geluidsniveau wassen:48 dB

Geluidsniveau centrifugeren:72 dB

Droogresultaatklasse:B 

Opties centrifugesnelheid:Variabel 

Schuimbewaking:Ja 

Onbalansbeveiliging:Ja 

Soort waterbeveiliging:Aquastop 

Koolborstelloze motor:Ja 

Breedte:598 mm

Diepte:590 mm

Hoogte:848 mm

Energieverbruik per jaar:137 kWh

Trommelinhoud:63 liter

Trommelsysteem:VarioSoft trommel 

Waterverbruik per jaar:9900 liter

Resttijdindicatie:Ja 

Starttijduitstel:24 uur eindtijdkeuze 

Energiekosten per jaar:32 euro

Automatische wasmiddeldosering:i-DOS 

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.