WHIRLPOOL AWO/C8350

http://www.afternet.nl/1708-2864-thickbox/whirlpool-awo-c8350.jpg

De Whirlpool AWO/C 8350 is een wasmachine met 8 kg vulgewicht: per wasbeurt wast dit apparaat 8 kg wasgoed weer lekker schoon. Deze Whirlpool centrifugeert na het wassen een hoop vocht weer uit het wasgoed met maximaal 1400 toeren per minuut. Dankzij de schuimdetectie weet deze Whirlpool hoe veel water er nodig is om het schuim uit de wastrommel weg te spoelen. Door de balanscontrole schuift deze wasmachine niet en maakt hij minder geluid dan wasmachines zonder balanscontrole. De overstroombeveiliging voorkomt lekkage en waterschade. De Whirlpool AWO/C 8350 behoort tot de meest zuinige energieklasse: A+++ en is dus ook nog eens erg vriendelijk voor uw portemonnee.

Meer details

Selecteer uw prijs:

  • All-in Serviceprijs
  • Budgetprijs
Meer informatie over onze prijsstrategie

Prijsinformatie

Afternet.nl heeft een uniek concept, waarbij u kunt kiezen tussen een budgetprijs en een serviceprijs. Deze verschillende prijzen zijn op de website te onderscheiden door de kleuren geel en blauw.

Leveringsvoorwaarden Winkelprijs - Geel

Zowel in de fysieke winkel als de online winkel staat een collectie koelkasten, wasmachines, vaatwassers en televisies, maar ook diverse huishoudelijke apparaten. U kunt kiezen voor een internet- of een serviceprijs. Bij de internetprijs bestelt u de aankoop en haalt u deze zelf op. Of wordt deze tegen een meerwaarde bij u afgeleverd middels een pakketdienst. Om te kiezen voor de budgetprijs kiest u standaard voor de 'gele prijs.' 

Leveringsvoorwaarden All-in Serviceprijs - Blauw

Voor een wat hogere aanschafprijs bieden we een volledig servicepakket. In een straal van 20km om Leerdam kunt u kiezen voor een serviceprijs. Op de website kunt u een postcodecheck doen. Mocht u binnen een straal van 20km om Leerdam wonen, kunt u bij een product op de website kiezen voor de 'blauwe prijs.' Deze prijs is iets hoger dan de budgetprijs. Deze prijs biedt u zowel binnen als buiten de garantie onze volledige medewerking voor zowel vragen als klachten over uw apparatuur. Als extra voordeel, betaalt u buiten de garantie geen voorrijd- en onderzoekskosten in geval van een reparatie.
Voor deze prijs wordt uw apparaat door onze monteur thuisbezorgd en geinstalleerd en neemt de monteur eventuele oude apparaten retour.


€ 364,99 incl. Btw

€ 34,94

Wasmachine Whirlpool AWO/C8350.

In de Whirlpool AWO/C8350 was je energiezuinig tot wel 8 kilogram wasgoed schoon. De slimme wasmachine van Whirlpool beschikt over 6th Sense InfiniteCare technologie die ervoor zorgt dat er niet te veel water en energie wordt gebruikt, een kledingbeschermende trommel die slijtage aan de kleding voorkomt, Wavemotion+ technologie die de draairichting van je trommel op het type was aanpast. Daarbij staan er uiteraard ook nog 14 wasprogramma's tot je beschikking. Dus laad die stapel was maar in, de Whirlpool AWO/C8350 maakt elke stof weer brandschoon.

 

Wasmachines van Whirlpool: Zuinig & betrouwbaar

In een hectisch, druk leven is het heerlijk om thuis te genieten van rust en stilte. Met een Whirlpool wasautomaat wordt deze rust nooit meer verstoord. Whirlpool wasmachines zijn namelijk opvallend sitil en zuinig. Naast dat de machines zuinig zijn geven ze je ook de best mogelijke zorg aan je kleding. Je favoriete vakantiejurkje, je sportkleding of spijkerbroek zijn in goede handen met een van de 14 wasprogramma en de speciale gepatenteerde SoftMove-technologie die zorgt voor speciaal op jouw wasgoed aangepaste trommelbewegingen.

 

Whirlpool InfiniteCare trommel.

Het InfiniteCare trommelpatroon en de gladde waslifters zijn ontwikkeld volgens een exclusief design, dat wrijving tot 70% reduceert en hierdoor 23%* minder beschadiging aan je stoffen veroorzaakt. Daarbij blijft het beste wasresultaat gegarandeerd. *Vergeleken met een soortgelijke Whirlpool wasmachine zonder 6TH SENSE® InfiniteCare technologie.

 

EcoMonitor-systeem

Bij het kiezen van een wasprogramma geeft het nieuwe Whirlpool EcoMonitor-systeem op basis van de gekozen temperatuur en opties en de belading aan hoeveel energie het zal verbruiken. Zo kun je leren de wasmachine zo in te stellen, zodat deze zo min mogelijk energie verbruikt.

 

Softmove technologie

Met SoftMove heeft de wasmachine aangepaste trommelbewegingen voor elk wasprogramma. Wasgoed is uitzonderlijk schoon en je kleding is langer als nieuw dankzij deze innovatieve technologie.

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.